Skip to content

семеен хотел в Русе - плаза

Имате планирано или спонтанно пътуване и трябва да отседнете в хотел в гр. Русе, но се чудите къде може да отседнете за една или повече вечери? Ние сме семеен хотел Плаза и при нас ще намерите спокойствие, уют и комфорт. 

Имаме разнообразие от стаи като единична стая, стая приземен етаж двойна, тройна и луксозна. Във всяка една от тях има климатик, телевизор, мини бар, баня с тоалетна, сешоар, телефонна връзка и безплатен интернет достъп. 

Намираме се в близост до центъра на града, където можете да обиколите всички централни забележителности, търговски центрове и ресторанти а привечер може да се пуснете по Дунавската алея и да се насладите на красивия залез, извисяващ се над реката. За нас ще бъде удоволствие да Ви осигурим удобно настаняване и уникално облужване.

Нашият хотел

Хотелът разполага с 5 различни вида стаи, мини бар във всяка стая, лятна градина, климатична инсталация и безплатен интернет достъп. В цената може да бъде включена  закуска и кафе по желание. Сградата е в непосредствена близост до пешеходната ул. Александровска, където може лесно да обиколите цялата централна част на града и парка.

нашата мисия

Екипът на семеен хотел Плаза ще се погрижи престоят Ви да бъде на ниво и да останете доволни от нашето обслужване. Ние сме хотел в град Русе с дългогодишен опит в обслужването на гости, които отсядат по работа, туризъм и отдих.