Skip to content

Единична Стая

Търсиш хотел в Русе за една или повече нощувки? Плаза хотел се намира в близост до центъра на града. Отседнете при нас и ние ще се погрижим за Вашето спокойствие и комфорт.
Разполагаме с единична стая, която се състои от единично легло, баня, тоалетна, климатик, сешоар, телефонна връзка, мини бар и безплатен интернет достъп.
Семеен хотел Плаза е страхотно местенце, където можете да отседнете било то по работа или да си починете от натовареното ежедневие. Заедно с това град Русе е пълен с уникални забележителности, ресторанти, барове, нощни клубове и др. Можете да се разходите по главната централна улица в центъра на града и да обиколите книжарници и магазини за дрехи и аксесоари. В Русе има голямо разнообразие от всякакъв вид кухня. Ако Ви се тренира има навсякъде поддържани фитнес площадки.

Добро местоположение

безплатен WIFI

климатична инсталация

мини бар

29лв.

Единична цена

5/5
17/03/2019
Семеен хотел "Плаза" е много добър вариант за отсядане в Русе, само на 300 м. от пешеходната и на 600 м. от центъра (площад Свобода). Много добър по отношение на цена и качество и съобразно категорията 2*. Разбира се някой претенциозен може и да не го хареса.
Петър Николов
5/5
24/02/2019
Великолепно обслужване, прекрасна кухня и неповторима обстановка. Всичко в Трявна е на ниво. При следващото ни посещение в Русе ще отседнем пак в семеен хотел "Плаза".
Desislava Petrova

други стаи

Leave Your Number, We'll Call You Now